Beveiligde betaling

Paypal

Paypal is een van de best beveiligde betaalsystemen op het internet

COUSTOON houdt de nummers van de betaalkaarten die voor het uitvoeren van betalingen worden gebruikt niet bij. De nummers, en andere persoonlijke gegevens, worden rechtstreeks verzonden naar de banken waarmee COUSTOON samenwerkt, zonder dat COUSTOON toegang heeft tot de gegevens.

Wanneer de overdracht van de gegevens naar de bank plaatsvindt, worden ze met behulp van encryptie onleesbaar gemaakt behalve voor de bank die ze ontvangt.

Indien u meer informatie wilt, surf dan naar Paypal.

Bankoverschrijving

COUSTOON biedt u ook de mogelijkheid om te betalen met een bankoverschrijving, een methode die al lang bestaat en waarvan de veiligheid al afdoende is bewezen.

Als u de IBAN- en BIC-nummers wilt vernemen die u nodig hebt om een overschrijving uit te voeren, verzoeken we u om de instructies voor het plaatsen van een bestelling te volgen.

Indien u voor een bankoverschrijving kiest, zal de levering pas worden uitgevoerd wanneer het geld op de rekening staat van Covave bvba, de vennootschap voor de activiteiten van COUSTOON.

Overigens is een overschrijving het enige aanvaarde betaalmiddel voor verkopers.

Cheques en contant geld worden geweigerd

Wegens de kosten, de afhandeling en de veiligheid, aanvaardt COUSTOON geen betalingen met cheques of contant geld. Kom niet helemaal naar COUSTOON met zulke betaalmiddelen, want ik aanvaard ze niet (maar als u in de buurt bent, aarzel dan niet om even binnen te springen!).